цожер

Концертно участие в Оротека “Седянка” – 01.02.2019

Дилмани участваха със собствено концертно представление на 01 февруари в Оротека “Седянка”, София. Танцьорите изпълниха пъстра програма от Македонски, Тракийски и Шопски танци. Тази година с тях участва и хор “Дилмана”. 👉 Сърдечни благодарности на прекрасната публика, която направи вечерта незабравима, както и на Васил за домакинството и съдействието. 👉 Не на последно място – едно голямо “Благодаря!” за фотографите, които запечатаха събитието в историята – Калина и Стефан! 🌇 Пожелаваме си още такива пъстри и магични вечери, с много танци, музика, настроение и изживяване на вълшебни мигове! СНИМКИ
6

Нова Година в SASA с Дилмани

Едно незабравимо посрещане на новата година с пъстрата програма на ФТФ “Дилмани” в ресторант SASA, София! Да ви е честита новата 2019-та година!
uzana_banner_dilmani_2018

VW Събор – Узана, Габрово 25 Август 2018

Страхотно представяне и изживяване за ТФ “Дилмани”, която взе участие за втора поредна година в официалното събитие на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА VW В БЪЛГАРИЯ.
То се състоя на 25 Август в местността Узана Габрово. Участие взеха танцови ансамбли от страната, както и гайдари и нестинари, които направиха изживяването незабравимо както за участниците, така и за публиката. Страхотна заря закри вечерта на феновете на VW!

СНИМКИ
banner

Дилмани на Фолксваген Фолклорен Събор Узана 2018

ФТФ “Дилмани” ще участва на регулярния Фолксваген Фолклорен Събор, който ще се проведе в периода 24 – 26 Август 2018 в местността Узана.

Дилмани ще са гостуващ ансамбъл и ще зарадват публиката с нови и специално подбрани фолклорни програми след 18:30 ч. на 25 Август.

Пълната програма за събитието можете да видите тук:

14:00ч. Озвучаване.
16:00ч. Мятане на кръстачки/касетофони.
17:00ч. Подреждане на избрани коли.
17:30ч. Представяне на избраните автомобили.
18:30ч. Начало на фолклорната програма, танци на ансамблите.
21:00ч. Начало на Гайдарите, хора.
21:30ч. Нестинарски танц, хора.
22:00ч. Гайдари, хора.
23:00ч. Заря.
02:00ч. Край на музиката.

Много забавление и положителни емоции ще станат част от съботния ден! Очакваме ги с нетърпение!

Ето и линк към Събитието във Фейсбук.
WeddingPD-789

Сватбено участие в р-т Фейс на 08.08.18

Тф “Дилмани” с тъпани, ножове, български ритми, танци и хорца разтресоха р-т Фейс в столичния квартал Горна Баня и така за пореден път станаха неразделна част от сватбеното тържество на едно младо българско семейство! С много веселие, добро настроение и усмивки бяха посрещнати нашите танцьори. Пожелаваме много любов и безброй весели моменти на младоженците!
Chelopech 2

Дилмани завоюва престижното 4то място на фестивала “Златен Прах”

ТФ Дилмани успя да се пребори с конкуренцията и завоюва 4то място на Международният Фестивал “Златен Прах”, който се проведе от 19.07.2018 г. до 22.07.2018 г. в парк „Корминеш“, община Челопеч. В него взеха участие великолепни музиканти и виртуозни танцьори от цял свят, както и танцови състави от България, Беларус, Тайван, Бали, Мексико, Колумбия и Коста Рика. Фестивалът се провежда за пета поредна година. На сцената се качиха над 500 български изпълнители, разделени по възраст и категория, както и над 30 танцови състави от България.